Loading...

        

NYT NYT NYT!!!

To nye behandlinger har set dagens lys i klinikken. Den ene er Krops Cupping m/drænage og den anden er Ansigts Cupping m/zonestimulering. Her benyttes en elektrisk vakuum pumpe, der nænsomt arbejder med vævene. Den stimulerer det perifære nervesystem. Den fremmer lymfe- og kredsløbs flowet, der øger udskillelse af affaldsstofferne. Den mindsker ældningstegn, arvævsdannelse og cellulitis, samt øger næringen til huden. Den virker også smertereducerende, afhjælper muskelspændinger og kan have en positiv virkning på lammelse efter fx en blodprop.

INTROTILBUD TIL OG MED 31.1.22 PRIS 350,- PR. BEHANDLING (herefter er prisen 450,-). DU KAN OGSÅ KØBE ET 5-TURSKORT, MENS PRISEN ER LAV, TIL KUN 1750,- (du sparer 500,- i forhold til normal pris pr. behandling. Efter d. 31.1.22 er prisen 2000,- for et 5-turskort).

 

KlinikNina.dk sundhed indefra og ud

 

Tryk og book en behandling

 

VIL DU PÅ KURSUS D. 4. 5. OG 6. FEBRUAR?

Nu udbyder jeg et kursus, i behandling til hjemmebrug. Kurset foregår, indtil videre, live via Zoom, for at hindre smitte. Kurset er fordelt over 3 dage, á 3 timer (4.+ 5.+ 6. februar kl. 16.00 - 19.00), prisen er kun 1995,- og inkluderer også fremsendt materiale. På kurset får du grundig vejledning, tips og tricks til, hvordan du kan afhjælpe muskelspændinger, enten på dig selv eller din familie, både på kroppen og i ansigtet. Jeg vil også guide i brugen af manuel cupping, det er ikke et krav at du har en cup, jeg guider blot i brugen af den, for at gøre arbejdet lettere for dig og for at demonstrere en anderledes og større effekt, når det kombineres med de almindelige tryk (cuppen kan købes via mig, til kun 55,- fragt tillægges udover). Ønsker du at tilmelde dig, skriver du blot en sms med dit navn og e-mail adresse til mig, på tlf.: 26 42 61 56, så sender jeg de nødvendige informationer, og besvarer eventuelle spørgsmål. Når beløbet er overført via mobilpay, er du sikret en plads på holdet (beløbet refunderes kun, hvis kurset ikke afholdes. Skulle der være tekniske problemer i din husstand, på dagen, refunderes beløbet ikke). Tilmeldingsfrist senest mandag d. 31.1.22.

 

I KLINIKKEN

Restriktionerne om fremvisning af coronapas og brug af mundbind, gælder stadig. Har du feber, føler dig sløj eller utilpas, må du gerne melde afbud.

Ønsker du et biopatisk program, er jeg også uddannet Biopat/Naturopath ibm. Vil du vide mere, kan du læse om det under fanen "Hvem er hende Nina". Jeg kan også kontaktes på tlf.: 26 42 61 56 eller mail: brugkroppen@gmail.com. Pris ses længere nede på siden.

 

Til dig der er ny kunde i min klinik: Lad bare håndklæde og lagen blive hjemme, for det er en del af servicen hos mig, du skal bare møde op og nyde din behandling.

                      

Da ansigtet har et væld af zonepunkter, der kan påvirke hele kroppen, er Ansigtsrefleksterapi - den originale metode af Lone Sørensen - et godt værktøj når kroppen er i ubalance. Den kan enten være et supplement til øvrig behandling, eller en behandlingsform der kan stå alene.

 

Jeg passer på dig! Lover du også at passe på mig?

Jeg vil gerne appellerer til at vi passer på hinanden. Hvis du sørger for at du har været i bad og har rent tøj på, inden du kommer i min klinik, så lover jeg til gengæld, at jeg har sprittet grundigt af, at håndklæder, lagner, ansigtsklæde og alt hvad der i øvrigt befinder sig i klinikken, er rent, så du kan føle dig tryg. Skulle du have symptomer: mathed, ondt i halsen, feber osv. eller har du én i husstanden som har, må du gerne melde afbud, jeg ville nemlig være ked af at, bære en eventuel smitte videre til den næste.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive på tlf. 26426156 eller mail: brugkroppen@gmail.com. 

 

 

 

RECOVERY BOOTS/SLEEVES:

Recovery Boots/Sleeves er en fantastisk måde at restituere på efter hård træning. De kan også drænere væske fra ben og arme, øge blodgennemstrømningen, mildne gigtsmerter, hjælpe på nedsat puls og åreforkalkning, reducere appelsinhud eller bare give en god omgang æltning.

Book en behandling under "recovery".

Bare rolig, hos mig sidder du ikke på gulvet, men i en behagelig lænestol med benene oppe.

Du kan tage en lille lur - fordi maskinen er så lydsvag - eller du kan læse, og nyde ikke at skulle forholde dig til verdenen udenfor.

LYMFEDRÆNAGE:

Lymfedrænage blev opfundet af den danske læge Dr. Vodder, og senere videreudviklet af franskmændene. Lymfesystemet har sommetider behov for hjælp, til at pumpe bla. affaldsstofferne og hormonerne rundt, da det ikke har sin egen "pumpestation", som blodkredsløbet har hjertet.

Lymfedrænage er godt til væskeophobninger efter bla. operation, cancerbehandling, ved bihulebetændelse, slankekure, forstoppelse, fibromyalgi, dårlig blodcirkulation, fjernelse af lymfeknuder, graviditet, chok og meget mere.

TØRBØRSTNING M/OLIEMASSAGE:

Ved denne behandling bliver du først børstet med en ru handske, der fjerner de døde hudceller. Derefter får du en mild og blid oliemassage, i cirkulære bevægelser, som sætter gang i dræneringen og beroliger sindet.

Behandlingen er god til at stimulere og øge blodcirkulationen i de underliggende organer og væv - specielt hudens små blodkar. Det forøger hudens udskillelsesproces og virker udrensende, stimulerer hormondannende kirtler, stimulerer nervespidserne, styrker fordøjelsen og meget mere.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på tlf.: 26 42 61 56

Ønsker du kostvejledning og/eller personlig træning:

Book tid til en uforpligtende snak under emnet, "kostvejledning" eller "personlig træning".

 

Jeg tilbyder flere former for behandlinger, og de kan kombineres efter behov.

Book en tid til den behandling du ønsker, så taler vi om en eventuel kombination når du kommer.

OBS! Hvis du ønsker at booke en tid som ligger UNDER 12 timer ud i fremtiden, så kontakt mig direkte

tlf: 26 42 61 56. 

Klinikken er beliggende på Dalkærvej 18, Klarskov, 4760 Vordingborg. 

 

 

 

 

Betalingsformer: Mobilpay eller kontant.

Ved for sen afbestilling (senest 24 timer før) eller udeblivelse, faktureres 250,-

 

Jeg tilbyder også NADA i grupper. NADA er en specifik øreakupunktur. Metoden bruges til tankemylder, stress, depression, afvænning af ex. sukkertrang, rygning, euforiserende stoffer, alkohol og meget andet. Metoden bruges også i forhold til arbejdet i psykiatrien, og kan også bruges som en komplimentær behandling til forløb, hvor der eksempelvis er en psykolog tilknyttet.

Det er vigtigt at fortælle at, metoden ikke træder i stedet for medicin eller anden lægelig behandling.

Jeg kører også ud og giver NADA til grupper. Gruppen skal dog bestå af mindst 6 pers. Her er prisen for NADA 100,- pr. pers. (der er tillæg for kørsel). Ring og hør nærmere.

Har du spørgsmål angående behandlingerne/forløbene, er du velkommen til at kontakte mig:

Nina Schrøder

Dalkærvej 18, Klarskov

4760 Vordingborg

Tlf.: 26 42 61 56 mail: brugkroppen@gmail.com

 

Klinik Nina, sundhed indefra og ud!

 

Jeg er uddannet Biopat/Naturopath og Fodzoneterapeut, fra Institut for Biologisk Medicin.

 

Jeg er uddannet i Ansigtszonerefleksterapi og Traume behandling, v/Lone Sørensen. 

 

Jeg forhandler de skønne Align Footwear såler i str. 32-48, til både mænd og kvinder.

 

Jeg uddanner mig løbende, og holder mig opdateret, for at få endnu flere værktøjer til at kunne hjælpe mennesker.