Loading...

Til dig som ikke kender mig i forvejen ....

.... synes jeg at det er vigtigt, at du ved hvem der gemmer sig bag KlinikNina. Jeg synes det er vigtigt fordi massage og anden form for komplimentær behandling, er en tillidssag, da jeg som behandler bryder min klients privatsfære - det er jeg jo nødt til for at kunne behandle. Jeg har dyb respekt for at mine klienter har så stor tillid til mig, at de vælger at komme og få behandlinger hos mig, for mig er hver enkelt behandling nemlig unik da der ikke er to mennesker som er ens.

Jeg opstartede som fysiurgisk massør i starten af 2017, da jeg var ved at færdiggøre min uddannelse, og stadig havde et fuldtidsjob ved siden af. Det tog dog hurtigt fart og den 20.4.2017 oprettede jeg mit cvr nr. Jeg blev ved med at hælde viden på videnstanken, så jeg kunne hjælpe lidt flere mennesker, og den 1.12.2017 sagde jeg mit fuldtidsjob op, og kunne begynde at arbejde for fuld udblæsning i min lille klinik.

Siden da har jeg ikke kunnet bremse min egen nysgerrighed , så jeg har efterhånden taget en del kurser og uddannelser, og det er fordi kroppen er så utrolig interessant - kompleks og alligevel så fantastisk enkel, hvis bare vi forstår at tolke den.

I oktober 2018 kastede jeg mig over Biopat studiet, som jeg tager via Institut for Biologisk Medicin i Vedbæk. Til dig som gerne vil vide hvad en Biopat er, så er det en beskyttet titel der tager mellem 3-5 år om at erhverve sig. En Biopat hjælper kroppen med at komme i balance, fx efter længerevarende sygdom, hospitalsophold, operation eller hvis man har levet en hektisk tilværelse i en periode, som måske har været årsag til dårlig fordøjelse, dårlige søvnvaner eller noget helt andet - du kender sikkert godt fornemmelsen af at du ikke føler dig helt på toppen, og måske  er fyldt op af en masse tankemylder?? Det jeg kan gøre er at levere nogle værktøjer, som så er op til dig om du vil benytte dig af. Jeg laver en journal på dig, som er meget grundig og fyldestgørende, for at få klarlagt hvad der kan være mulige årsager. Derefter laver jeg det man kalder et regenerationsprogram til dig, hvor jeg er gået i dybden med at finde de allerbedste vitaminer, mineraler, urter, fedtsyrer, kostforslag og måske også idéer til noget bevægelse, så du kan komme tilbage til livet hurtigst muligt. Det er vigtigt at fortælle at en Biopat ikke er en læge, og derfor er det vigtigt at du konsulterer lægen før du opsøger en Biopat.

I januar 2020 startede jeg på zoneterapi studiet, på samme skole (Institut for Biologisk Medicin). Zoneterapi går rigtig godt hånd i hånd med Biopatien, fordi de komplimenterer hinanden rigtig godt, og jeg må sige at den uddannelse virkelig er vokset på mig, den er så interessant og så hjælper den utrolig meget - og faktisk relativt hurtigt - den er noget helt specielt, som jeg burde have kastet mig over for lææænnge siden. Nå men den er jeg færdig med i slutningen af september 2020.

Det sidste jeg render og hygger mig med, er uddannelsen Support & Care (igen på samme skole, det er nemlig den eneste grund til at det kan lade sig gøre at deltage i 3 uddannelser på én gang). Det er den eneste af sin slags i Danmark, og den handler om kræftrådgivning. Jeg vil lige skynde mig at sige at jeg ikke behandler kræft, men uddannelsen uddanner rådgivere, som hjælper både den kræftramte og de pårørende, med at navigere rundt i hvor der findes behandlingssteder, både i Danmark men især også i udlandet - det kan nemlig være lidt af en jungel. Det er en fantastisk uddannelse, her læser vi både onkologi, biokemi, farmakologi og vi får besøg på studiet af både biokemikere, tidligere kræftpatienter, læger og dem som behandler kræftramte.

Nå men der ud over så er jeg, tilbage i 2012, uddannet fitness instruktør, personlig træner, kostvejleder og har i flere år undervist mange hold, både crossfit, Les Mills (bodypump, step og grit) og det jeg underviser nu og har gjort siden 2016, er tre af Hjerteforeningens motionshold rundt i kommunen (Præstø, Stege og Vordingborg).

Så for liiige at remse op hvad jeg ellers kan, så er jeg uddannet akupunktør, NADA-udøver (en specifik øreakupunktur), skadesterapeut, Reiki healer, jeg er uddannet i lymfedrænage og i tørbørstning m/oliemassage. Ja det er vist det, men det er vist også nok. Hvis du har læst med hertil så er jeg dybt imponeret.

Forresten så er jeg født i maj 1975, jeg har en voksen datter og jeg bor sammen med min mand i Klarskov, lidt udenfor Vordingborg, hvor min klinik også er beliggende.