Loading...

Til dig som ikke kender mig i forvejen ....

.... synes jeg at, det er vigtigt, at du ved hvem der gemmer sig bag KlinikNina. Grunden hertil er at, massage og anden form for komplimentær behandling, er en tillidssag, jeg kommer jo tæt på mine klienter når jeg behandler, og ofte taler vi også om meget private ting, derfor har jeg også tavshedspligt. Jeg har dyb respekt for at mine klienter vælger at komme hos mig, og jeg vil til enhver tid forsøge at gøre mit bedste - eller som minimum, sende dem afsted til andre der kan hjælpe.

Jeg startede som fysiurgisk massør i begyndelsen af 2017, da jeg var ved at færdiggøre min uddannelse, og stadig havde et fuldtidsjob ved siden af. Det tog dog hurtigt fart og den 20.4.2017 oprettede jeg mit cvr nr. Jeg blev ved med at hælde viden på videnstanken, så jeg kunne hjælpe flere mennesker. Den 1.12.2017 sagde jeg mit job op, og begyndte at arbejde fuld tid i min klinik - og jeg har ikke fortrudt et sekund.

Jeg er RAB (Registreret Alternativ Behandler) i både fysiurgisk massage og akupunktur - og snart også i zoneterapi. RAB betyder - i korte træk - at jeg har pligt til at holde min viden opdateret, udvikle mine kompetencer løbende og forny min førstehjælp hvert 2. år. Jeg har også gennemgået visse uddannelser, for at kunne opfylde kravene til RAB. Der ud over har jeg også en forening (DAKOBE) i ryggen, som sørger for at jeg bliver holdt til ilden. 

En Registreret Alternativ Behandler (RAB) er en patientsikkerhed, når man vælger alternativ behandling. Registreringsordningen gør det nemmere at identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav. (Kilde: Sundhedsguiden.dk).

 

Siden da har jeg ikke kunnet bremse min egen nysgerrighed , så jeg har efterhånden taget en del kurser og uddannelser, og det er fordi kroppen er så utrolig interessant, kompleks og alligevel så fantastisk enkel - hvis bare vi forstår at tolke den.

I oktober 2018 kastede jeg mig over Biopat studiet, som jeg tager via Institut for Biologisk Medicin i Dragør. Til dig som gerne vil vide hvad en Biopat er, så er det en beskyttet titel der tager mellem 3-5 år at erhverve sig. En Biopat hjælper kroppen med at komme i balance, fx efter længerevarende sygdom, hospitalsophold, operation eller hvis man har levet en hektisk tilværelse, som måske har været årsag til dårlig fordøjelse, dårlige søvnvaner, kroniske lidelser eller noget helt andet - du kender sikkert godt fornemmelsen af at du ikke føler dig helt på toppen, og måske er fyldt op af en masse tankemylder?? Det jeg kan gøre er, at levere nogle værktøjer, som så er op til dig om du vil benytte dig af. Jeg laver en journal på dig, som er meget grundig og fyldestgørende, for at få klarlagt hvad der kan være mulige årsager til dine symptomer. Derefter laver jeg det man kalder et regenerationsprogram til dig, hvor jeg er gået i dybden med at finde de allerbedste vitaminer, mineraler, urter, fedtsyrer, kostforslag og måske også idéer til motion, så du kan komme tilbage til livet, hurtigst muligt. Det er vigtigt at fortælle at en Biopat ikke er en læge, og derfor bør du konsulterer lægen før du opsøger en Biopat.

I september 2020, blev jeg færdig som zoneterapeut, på samme skole (Institut for Biologisk Medicin). Zoneterapien på denne skole, går hånd i hånd med Biopatien, fordi biopatien understøttes af zoneterapien og omvendt. Den uddannelse er virkelig vokset på mig, den er noget helt specielt, som kan hjælpe på mangt og meget. Den er jeg allerede godt i gang med at bruge flittigt i klinikken.

Det sidste jeg render og hygger mig med er, uddannelsen Support & Care (igen på samme skole, det er nemlig den eneste grund til at det kan lade sig gøre at deltage i 3 uddannelser på én gang). Det er den eneste af sin slags i Danmark, og den handler om kræftrådgivning. Jeg vil lige skynde mig at sige at jeg ikke behandler kræft, men uddannelsen uddanner rådgivere, som hjælper både den kræftramte og de pårørende, med at navigere rundt i hvor der findes behandlingssteder, både i Danmark men også i udlandet - da det kan være lidt af en jungel. Det er en fantastisk uddannelse, her læser vi både onkologi, biokemi, farmakologi og vi får besøg på studiet af både biokemikere, tidligere kræftpatienter, læger, komplimentære behandlere, forfattere og mange flere.

Nå men der ud over så er jeg uddannet, tilbage i 2012, fitness instruktør, personlig træner, kostvejleder og har i flere år undervist mange hold, både i crossfit, Les Mills (bodypump, step og grit) og siden 2016, har jeg undervist nogle af Hjerteforeningens motionshold rundt i Vordingborg kommune.

Så for liiige at remse op hvad jeg ellers kan, er jeg også uddannet NADA-udøver (en specifik øreakupunktur), skadesterapeut, Reiki healer, jeg er uddannet i lymfedrænage og i tørbørstning m/oliemassage. Ja det er vist det, men det er vist også nok. Hvis du har læst med hertil, så er jeg dybt imponeret.

Forresten, så er jeg født i maj 1975, jeg har en voksen datter der sammen med sin forlovede, venter vores første barnebarn i januar 2021. Jeg bor sammen med min mand i Klarskov, lidt udenfor Vordingborg, hvor min klinik også er beliggende.